WIJ MAKEN JOUW FAMILIE COMPLEET!

Het mooiste online aanbod rashonden!

Onze kennel in Meerle is het adres bij uitstek voor wie op zoek is naar een pup. Wie reeds bewust heeft gekozen voor een bepaald ras vindt zeker zijn gading in de vele populaire hondenrassen. Wie nog twijfelt kan terecht bij onze medewerkers die door hun jarenlange ervaring uitgebreid deskundig advies kunnen geven.

Honden pups kopen

Kwaliteit is onze troef!

Wij selecteren onze fokkers zeer streng en leggen hen hoge normen op. De pups komen uit een omgeving waar vakbekwaamheid en beroepsernst samengaan met de nodige liefde. Hierdoor zijn al onze pups goed gesocialiseerd en karaktervast.

Gezondheid boven alles!

Op gezondheidsvlak stellen wij zeer hoge eisen. Alle dieren worden ingeënt en ontwormd op de plaats van geboorte. Dit wordt nog meermaals herhaald volgens een optimaal schema. De kennelarts kijkt toe op de gezondheid van de dieren tijdens hun verblijf bij ons.

SCHRIFTELIJKE GARANTIE!

Onze kennel biedt je zekerheid en kwaliteit!

Alle dieren worden verkocht met een schriftelijk garantiebewijs; indien na de aankoop gezondheidsproblemen worden vastgesteld, kan men altijd op kosten van de kennel naar de kennelarts.

Honden pups kopen

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden!

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Family Pups is een erkend kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.