Wil je een Dwergkees kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Toegewijd, levendig en attent!”

NIET BESCHIKBAAR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Dwergkees kopen!

Een dwergkees kopen?

Bij Family Pups heten we je van harte welkom in de betoverende wereld van Dwergkeesjes. Als je overweegt een Dwergkees te kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Dwergkeesjes, ook wel bekend als Pomeranians, zijn niet alleen schattige gezelschapsdieren maar ook levendige en liefdevolle metgezellen. Stap binnen in een wereld vol vreugde en gezelligheid met een Dwergkeesje van Family Pups.

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Family Pups is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.