Wil je een Chow Chow pup kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Sociaal, loyaal en zelfstandig!”

NIET BESCHIKBAAR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Chow Chow pup kopen!

Bij Family Pups staan we klaar om jou te introduceren in de wereld van de majestueuze Chow Chow. Als je overweegt een Chow Chow te kopen, ben je op de juiste plek. Deze prachtige honden, bekend om hun trots en karakteristieke uiterlijk, zijn niet alleen huisdieren maar ook loyale metgezellen. Laat je betoveren door de gratie van de Chow Chow en maak je klaar voor een leven vol liefde en toewijding.

Meer weten over onze puppy’s?

Jouw zekerheden:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Family Pups is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.